Tomelilla Golfklubb

  1. Hem
  2. »
  3. Tomelilla Golfklubb
Beskrivning

Tomelilla GK – Välkommen till en annorlunda och spännande golfbana! Vi bjuder på en bana i absolut toppskick med fantastiska vyer!

I omedelbar anslutning till Tomelilla samhälle, vid inkörsporten till vackra Österlen ligger vår kompletta golfanläggning.

Området är enastående vackert och från de högst belägna punkterna, där även klubbhuset ligger, är utsikten magnifik. Från klubbhuset kan man följa spelet på banans alla hål!

Banan ritades av Tommy Nordström och byggdes 1986. Sedan 2010 har banan genomgått en hel del förändringar. Banan har fått nya damtees som förenklat banan vilket blivit en succé.

2013 föjler vi upp detta med att göra banan kortare och roligare även för herrarna. För den långtslående och låghandikapparen finns fortfarande möjligheten att spela en längre variant av gul tee. Räcker inte det har vi en riktig utmaning i vårt svarta tee!

Faktaruta:

Typ av bana: Parkbana
Antal hål: 18
Banans par: 73
Korthålsbana: Ja
Pay & Play: Ja
Spikskoförbud (stål): Ja
Drivingrange: Ja
Övningsgreen: Ja
Övningsområde: Ja
Omklädningsrum: Ja
Shop: Ja
Uthyrning golfbil: Ja
Uthyrning golfvagn: Ja
Uthyrning klubbor: Ja
Restaurang: Ja Café: Ja
Boende: Ja
Plats för husbil: Ja EL: Ja
Hjärtstartare: Ja

Sydpoolen klass:
  • Helg & Juli
Kategorier:
Kontakt Information
Adress:
Ullstorp Tomelilla, 273 94,
Ystad & Österlen, Skåne, Sverige
Tel: 0417-194 30

Tomelillas 18-håls bana - Par 73
Parkbana med par 73. En bana med varierande karaktär. De första nio hålen bjuder på en snäll layout med breda fairways och stora greener. De sista nio hålen är en riktig utmaning med strategiskt placerade vattendrag och dammar.
För att bemästra de ondulerade greenerna gäller det att hamna på rätt platå.