Österlens Golfklubb

  1. Hem
  2. »
  3. Österlens Golfklubb
Beskrivning

Österlens GK – Välkommen till Österlens Golfklubb. Här, precis vid kusten, spelar du på två fantastiska 18-hålsbanor som ger dig stora upplevelser av både golf och natur i ett underbart landskap, oavsett årstid.

Lilla Vik – en klassisk parkbana som balanserar på Östersjöns strandbrink och som bjuder på seasidekänsla och havsvindens utmaningar i spelet. På Lilla Vik finns också vår trivsamma 6-håls Pay and Playbana.

Djupadal – en kustnära, öppen hedlandsbana med utmanande layout i en före detta äppelodling. Banan är naturligt kuperad och från de högsta punkterna kan du vid klart sikte se ända till Blekinge.

På Djupadal finns vårt klubbhus med reception och restaurang och på Lilla Vik finns klubbrum, reception med en välförsedd shop och restaurangen Lilla Vik.

På båda banorna finns driving range och träningsområden.

Tack vare vårt läge i Skåne och vid kusten kan vi erbjuda dig golf på ordinarie greener praktiskt taget året runt. Vi är glada över att många väljer att tidigarelägga säsongstarten hos oss eller förlänga säsongen långt in i hösten. Så kom hit och njut, gammal som ung, ensam, ett par eller ett helt gäng.

Vi tillsammans med hela Österlen vill göra vårt bästa för att du ska få en fantastisk totalupplevelse.

Faktaruta:

Typ av bana: Park- & Hedbana
Antal hål: 18+18+6
Banans par: 72/71/18
Korthålsbana: Ja
Pay & Play: Nej
Spikskoförbud (stål): Ja
Drivingrange: Ja
Övningsgreen: Ja
Övningsområde: Ja
Omklädningsrum: Ja
Shop: Ja
Uthyrning golfbil: Ja
Uthyrning golfvagn: Ja
Uthyrning klubbor: Ja
Restaurang: Ja Café: Ja
Boende: Ja
Plats för husbil: Ja EL: Ja

Sydpoolen klass:
  • Ej Juli
  • Ej Helg
Kategorier:
Kontakt Information
Adress:
Viks Fiskeläge 46:7 Simrishamn, 272 95,
Ystad & Österlen, Skåne, Sverige
Tel: 0414-41 25 50

Lilla vik banan 18 hål - Par 72
Park- och seasidebana. Lilla Vik, parkbanan med seasidekänsla, löper delvis på Östersjöns strandbrink och bjuder vackra naturupplevelser.
Havsutsikten och den ypperliga kvaliten på banan "där varje slag kräver golfslag" leder nästan alltid till en varaktighet och djup förälskelse. Om våren skimrar skir äppelblom som i skördetid byts till ett färgsprakande skådespel.

Djupadal banan 18 hål - Par 71 Hedbana. Djupadal är en öppen, vacker hedlandsbana byggd på ren sandjord. Utsikten från högsta punkten magnifik. Vid klart väder ser man tvärs över Hanöbukten ända till Blekinge. Med inbjudande fairways och utmanande greenområden är Djupadal en storslagen golfupplevelse och spännande för alla golfspelare. En väl tilltagen driving range och stora puttinggreener ger goda möjligheter för träning av alla typer av slag.